18.9 C
Αθήνα
25/09/2021
Πολιτική

Πάνος Ιωαννίδης: Ο δύσκολος γρίφος για την διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τους, αφού δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τον περιορισμένο χώρο που διαθέτουν για να τοποθετήσουν τα τραπέζια, στις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε πως ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου μειώνεται σημαντικά σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Ο διακεκριμένος σεφ και κριτής του masterchef τόνισε επίσης πως υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει απόσβεση ακόμη, οπότε θα είναι δυσκολότερο για αυτές, αφού οι πελάτες μειώνονται και πολλοί επιχειρηματίες δε θέλουν να μετακινήσουν το κόστος που θα προκύψει στους καταναλωτές.

«Τα μικρά μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο θα πληγούν περισσότερο, διότι μειώνονται τα κουβέρ. Ιδανικά δε θα θέλαμε να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, ιδανικά δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε. Η γαστρονομία, ο τουρισμός είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο που έχουμε, το καλύτερο προϊόν που έχουμε να προσφέρουμε και να πάρουμε από αυτό έσοδα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σχετικές αναρτήσεις

Γαλλία: 12 χρόνια φυλακή σε μαιευτή για 11 βιασμούς ‑ Έγκυοι και λεχώνες τα θύματα

ellenharvest

Μεγάλη φωτιά στη Λακωνία

ellenharvest

«Προ των πυλών» νέο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα

ellenharvest

Γιατί σήμερα θα ανακοινωθεί ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα

ellenharvest

Νεκρός 13χρονος από αποσμητικό «που μύριζε όπως η μητέρα του»

ellenharvest

Μέρκελ: Δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής του ΦΠΑ με το προσφυγικό

ellenharvest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies