25.9 C
Αθήνα
08/06/2023
Επιχείρηση

Πάνος Ιωαννίδης: Ο δύσκολος γρίφος για την διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τους, αφού δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τον περιορισμένο χώρο που διαθέτουν για να τοποθετήσουν τα τραπέζια, στις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε πως ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου μειώνεται σημαντικά σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Ο διακεκριμένος σεφ και κριτής του masterchef τόνισε επίσης πως υπάρχουν πολλές νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει απόσβεση ακόμη, οπότε θα είναι δυσκολότερο για αυτές, αφού οι πελάτες μειώνονται και πολλοί επιχειρηματίες δε θέλουν να μετακινήσουν το κόστος που θα προκύψει στους καταναλωτές.

«Τα μικρά μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο θα πληγούν περισσότερο, διότι μειώνονται τα κουβέρ. Ιδανικά δε θα θέλαμε να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, ιδανικά δε θα θέλαμε να απολύσουμε κανέναν υπάλληλο και σίγουρα να μην μετακυλήσουμε το κόστος που θα έχουμε. Η γαστρονομία, ο τουρισμός είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο που έχουμε, το καλύτερο προϊόν που έχουμε να προσφέρουμε και να πάρουμε από αυτό έσοδα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπερδιέγερση στα χέλια του Τάμεση προκαλεί η χρήση κοκαΐνης των κατοίκων του Λονδίνου

ellenharvest

Αρση μέτρων: Ανοίγουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί

ellenharvest

Παγώνη: Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν όλοι

ellenharvest

Σπουδαία κίνηση από την οικογένεια Αντετοκούνμπο: Στέλνει βοήθεια στην Καρδίτσα

ellenharvest

Μπροστά σε μια ιστορική ανακάλυψη η σύγχρονη φυσική

ellenharvest

Κτηματολόγιο: Ποιοι θα χάσουν τα ακίνητά τους

ellenharvest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies